Hoppa till sidans innehåll

Börja spela fotboll


”Vår ambition är att fostra och utbilda både på det idrottsliga och på det sociala planet, samt att vi ska vara goda ambassadörer för IFK Stockholm och för hela Skärholmen som stadsdel.”

Vår barn- och ungdomsverksamhet ska vara öppen för både spelare och anhöriga att både ta del av och förstå våra principer, metoder och arbetssätt.

Vi sätter fokus på individen och delar in verksamheten i olika lag och grupper beroende på spelarens individuella situation och mognad och preferens samt ambitionsnivå.

Som bas utgår vi alltid från rekommendationer från Svenska Fotbollsförbundet och Riksidrottsförbundet.


Naturliga valet för att spela fotboll i Skärholmen

Vårt absoluta mål är att alla ska tycka att IFK Stockholm är det naturliga och bästa valet för att spela fotboll i Skärholmen, och att upplevelsen är att man får mest ”valuta för pengarna”.

Vi håller oss på en bra nivå för att erbjuda er det mest prisvärda alternativet utan att låta det gå ut över ledarkvalitén, utvecklingsmöjligheterna eller våra anläggningar och våra arrangemang och dylikt.


Det här får ni som spelare i IFK

Billiga avgifter

Vi är fullt medvetna om den socioekonomiska situationen i vår stadsdel och därför anpassar vi oss efter vår demografi och försöker hålla alla våra avgifter så låga som möjligt. På så vis får alla verkligen få vara med!

Välutbildade ledare

Ambition är att IFK Stockholm skall ha de bäst utbildade ledarna och därmed de bäst utbildade spelarna, på alla nivåer och inom idrottens alla områden såsom kost, skador, ledarskap, värdegrund samt mycket mer.

Personlig utveckling

Alla unga medlemmar i IFK erbjuds fortlöpande att kostnadsfritt utbilda sig inom barn- och ungdomsidrottens alla områden. Detta både i vår egen regi, men även genom Svenska Fotbollförbundet samt andra organisationer med bra renommé.

Gedigen utrustning

Vi strävar alltid efter att ha den bästa och säkraste utrustningen till alla våra lag, stora som små. Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda matchtröjor, ledarkläder, bollar, overaller m.m. av högsta kvalitet.

Roliga evenemang

Varje år skall det genomföras en rad olika arrangemang och aktiviteter både internt och externt. Exempel på årligen återkommande aktiviteter är Skärholmsmästerskapen, Skärholmen Open, föreläsningar, kulturevents och mycket mer.

Prisvärda aktiviteter

Under sommarlovet erbjuder IFK mycket prisvärda och roliga fotbollsskolor i samarbete med våra samarbetspartners samt många andra aktiviteter såsom träningsläger, grupputflykter och så vidare.

Nyttiga medlemserbjudanden

IFK Stockholm tillhandahåller många exklusiva erbjudanden till alla våra medlemmar genom våra samarbetspartners i Skärholmens Centrum och hela Kungens Kurva.


Vi söker ständigt nya spelare

Vi söker ständigt efter tjejer eller killar i alla åldrar (06 till 19 år) och med alla olika typer av erfarenhet och bakgrund till vår barn- och ungdomsverksamhet och vill att DU hör av dig redan idag medan det fortfarande finns platser kvar i åldersgrupperna.

Fotbollslekis: Flickor och pojkar, 06-07 år mellan maj-september

Breddfotboll: Flickor och pojkar, 08-12 år mellan april-november

Breddfotboll: Tjejer och killar, 13-19 år mellan april-november

Futsal: Tjejer och killar, 08-17 år mellan november-april

Futsal: Killar, 18 år och äldre mellan november-april

Kamratligan: Tjejer och killar, 13 år och äldre mellan april-oktober

Fotboll utan gränser: Nyanlända, 13-19 år mellan april-oktober


Så här gör ni för att kolla om det finns plats i ett av våra lag

1. Intresseanmälan
Ni hör av er till oss med en förfrågan om plats i ett av våra lag. I mailet skriver ni barnets ålder och kön. Även uppskattat om ni skriver upp er att hjälpa till runt laget på ett eller annat sätt. Sedan hör vi av oss till er så fort vi kan. 

2. Uppföljning
Ni får ett mail från oss där ni får veta om du eller ert barn fått plats och i vilket lag samt all annan viktig information kring detta. Vi bokar även in en introduktionskväll för er.

3. Säsongsstart
När ni fått vara med på en introduktionskväll och fått ta del av vårt styrdokument "Skärholmsandan" så är ni och ert barn redo att börja spela fotboll hos oss. 


KLICKA HÄR FÖR ATT SKICKA INTRESSEANMÄLAN

Uppdaterad: 14 JUL 2017 14:09 Skribent: Marcelo Soto Diaz
Epost: Adressen Gömd

HUVUDPARTNERS

 

SAMARBETSPARTNERS

                   Bareko

Deli Italia

Interalogo

Tvätttjänst

ICA_Supermarket logga vågrät

Postadress:
IFK Stockholm FK - Fotboll
Box 6067
14106 Kungens Kurva

Besöksadress:
Vårbergsvägen 55
12743 Skärholmen

Kontakt:
Tel: 0737893828
E-post: This is a mailto link

Se all info