Hoppa till sidans innehåll

Sänkt deltagaravgift


 

Obs! SÄNKT DELTAGARAVGIFT FÖR SAMTLIGA!

Vi är väldigt glada och stolta att kunna presentera vår nya plan för att erbjuda ännu fler barn och ungdomar i närområdet chansen att idrotta organiserat i förening.

Från och med kommande säsong (2018) så har vi valt att sänka samtliga deltagaravgifter med 300 kronor vardera. Det är alltså i vissa fall nästan 50% rabatt på hela avgiften. Det kan inte bli mycket mer prisvärt än så :)!

Så hör av er i god tid, så ska vi försöka svara på era frågor eller hitta plats för er i något av våra barn och ungdomslag:

E-post: This is a mailto link

Läs mer varför här nedanför:

Alla ska ha råd!

”Dyr föreningsfotboll stänger ute barn och unga. Inget barn ska behöva avstå från att göra något de älskar bara för att de ekonomiska förutsättningarna saknas.”

Skärholmen har som många andra stadsdelar i ytterförort i dagens Sverige socioekonomiskt utsatta barn och ungdomar som kanske inte alltid har råd att idrotta eller på ett eller annat sätt medverka i föreningslivet.

Detta tar vi del av dagligen i vår verksamhet och därför har vi nu valt att aktivt ändra på detta genom att ge alla eller så många som möjligt chansen till en meningsfylld fritid.

För att tackla dessa problem har vi en massa tankar och idéer kring hur vi som förening ska göra för att se till att erbjuda alla barn och ungdomar i närområdet en sysselsättning som familjerna faktiskt har råd med.

Vi ser detta som ett sätt för vår förening att värna om barns rättigheter i linje med Riksidrottsförbundets ”Idrotten vill”. Här nedanför följer våra åtgärder för att göra detta till verklighet

IFK Stockholms åtgärder för att tackla de ekonomiska problemen:

  • Vi erbjuder barn och ungdomar områdets lägsta medlemsavgifter
  • Vi delar träningstider och ytor effektivt för att minska kostnaderna
  • Vi för inte över pengar från barn- och ungdomsfotbollen till seniorfotbollen
  • Vi åker inte på turneringar eller träningsläger utan samtliga berördas medgivande
  • I samarbete med våra partners öppnar vi en medlemsfond för mindre bemedlade medlemmar

Tyvärr räcker det inte. Vi behöver er hjälp!

Men oavsett dessa sparåtgärder från föreningens sida så har vi i IFK Stockholm alltså fortfarande ett starkt behov av ekonomiskt stöd från företag och organisationer i området som vill motverka social orättvisa och ekonomiska svårigheter.

Därför behöver vi just ERT stöd för att fortsätta vår arbete för att kunna genomföra vår vision att erbjuda alla barn och ungdomar i Skärholmen med omnejd att ta del av vår verksamhet, måste vi av olika skäl, bland annat hålla våra medlemsavgifter så låga som möjligt.

Detta kan vi inte göra utan extern ekonomisk hjälp, såsom till exempel bidrag, sponsring och stödbidrag från alla möjliga håll, både i närområdet och i närliggande områden. Vi vänder oss därför aktivt till områdets företag och organisationer som verkligen förstår och sympatiserar med vår idé att barnen och ungdomarna behöver en meningsfylld fritidssysselsättning.

Uppdaterad: 10 DEC 2017 15:34 Skribent: Marcelo Soto Diaz
Epost: Adressen Gömd

HUVUDPARTNERS

 

SAMARBETSPARTNERS

                   Bareko

Deli Italia

Interalogo

Tvätttjänst

ICA_Supermarket logga vågrät

Postadress:
IFK Stockholm FK - Fotboll
Box 6067
14106 Kungens Kurva

Besöksadress:
Vårbergsvägen 55
12743 Skärholmen

Kontakt:
Tel: 0737893828
E-post: This is a mailto link

Se all info